За поредна година на 13.10.2022 г. се състоя събитието Tech of Tomorrow с подкрепата на УД „Конкорд Асет Мениджмънт“ АД .

През 2020 и 2021 Tech of Tomorrow се проведе като дискусия в студио и се стриймваше онлайн в каналите на Investor Media Group.

Технологията еволюира от средство за развитие на бизнеса до основен двигател на промяната, която е необходима за „новото нормално“. До този момент организациите разчитат на еднократни проекти, продукти и приложения, за да отговорят на бизнес нуждите. В днешната бързо променяща се среда технологичните стратегии и открития заемат първо място, за да могат организациите от всички индустрии и бизнеси да се развиват устойчиво.

Фокусът на събитието беше да се покаже как технологиите променят бизнеса и индустриите. Мениджъри на водещи и иновативни компании представиха успешни примери от бизнеса и дискутираха как бизнес моделите са се променили в различните сектори и как използването на технологиите променя цялата социална среда.

Аудиторията беше от мениджъри на компании в различните индустрии – ритейл, образование, данни и сигурност, производство, транспорт и логистика, IT, фармация, HR и работно пространство, автомобили и др.