На 28.06.2024 г. завърши състезанието „Млад Инвеститор“, организирано от Клуба по финанси към Софийската математическа гимназия и д-р Боян Иванчев, със спонсорството на „Конкорд Асет Мениджмънт“. Всички доклади, представени от ученици от 8 до 12 клас от цялата страна, бяха на изключително високо ниво, което направи избора на победителите истинско предизвикателство за журито, състоящо се от д-р Иван Иванов и д-р Боян Иванчев. Наградите бяха връчени от Главния изпълнителен директор на „Конкорд Асет Мениджмънт“ г-жа Наталия Петрова.

Първо място спечели Кирил Кандиларов от СМГ, гр. София. Второ място бе отредено на отборът от ППМГ, гр. Казанлък – Кристиян Петров и Магдалена Петкова. Трето място заслужено зае отборът от 91 НЕГ, гр. София – Емил Капудалиев, Спас Арсов, Мартин Ганчев и Андреа Найденова.

Състезанието беше продължение на кампанията за финансова грамотност, предназначено за смели млади хора, които са готови да покажат своите знания и креативност. Те развиха своите умения за работа в екип и се потопиха в завладяващия свят на финансите, капиталовите пазари, ивестициите и икономиката.

Поздравления на всички участници за техния невероятен дух и постижения! Продължавайте да се развивате и да се стремите към нови висоти!